Fysiska eller nätbaserade ecigg butiker

​Om du har bestämt dig för att sluta röka, eller bara ha ett komplement till traditionella cigaretter, är bara själva inköpet kvar. Här finns då två alternativ, antingen att handla i en fysisk butik eller en nätbaserad. Båda alternativen har både för och nackdelar. Om du väljer att köpa el cigg butik på nätet kommer du oftast att både hitta billigare priser och större sortiment.

Om du istället väljer en fysisk butik har du fördelen med personlig service. Då kan du få e-ciggen demonstrerad och du kan ställa frågorna direkt till personalen. Dock brukar sortimentet vara lite nerbantat i jämförelse med på nätet, plus att priserna oftast är högre. Detta är dock inte så märkligt, då en fysisk butik har fler omkostnader en än nätbutik. De ska bland annat bekosta både hyror, löner och driftskostnader. Ofta har nätbutiker en kundservice att vända sig till vid frågor. Alternativ väljer du helt efter dina egna behov.

Ecigg butiker och tillbehör.

Vid köp av ecigg finns det enkelt sagt två varianter att välja mellan. Den ena har ett filter som innehåller eliquid med smak och eventuell nikotin. Nikotinhalt, eller helt nikotinfritt är valfritt. Här byter man på ett enkelt sätt ut hela filtret då vätskan är slut. Själva cigarettdelen är ett uppladdningsbart batteri. Den andra varianten, som du också hittar i ecigg butiker, har istället för filtret en behållare som du själv fyller i eliquid. I dessa ecigg butiker kan du hitta ett brett urval av tillbehör. Du kan exempelvis välja smak, i nästintill ett oändligt antal smaker. Utformningen på själva eciggen finns också i varierande modeller. Du kan även välja vilken styrka på nikotin som du vill ha, och finns även som nikotinfritt alternativ. 

Många eciggbutiker finns dessutom både som nätbaserade och fysiska. Exempelvis cigoteket har både och, vilket kan vara underlättande för kunderna. Starta ett mer hälsosamt liv du också och köp en ecigg.