Samla dina privatlån

Har du många privatlån som du egentligen vet att du betalar för mycket på? Har du funderat på att låta bankerna tävla om dig och samla dina privatlån i ett enda stort lån? Att samla dina privatlån kan göra att du får en betydligt lägre månadskostnad, en högre levnadsstandard och även lyckas betala tillbaka dina lån fortare. Genom att du tecknar ett större privatlån, så löser du dina mindre privatlån, vilket medför att du då får enbart ett privatlån som du behöver betala tillbaka på.

Gå in på samla alla privatlån för en möjlighet att låta bankerna tävla om dig och erbjuda dig de bästa lånemöjligheter som finns på marknaden. Om du har dyra månadskostnader på dina lån kan detta vara lösningen att samla dina privatlån för att du ska få en bättre vardag och mer pengar över. Du kan snabbt se på hemsidan vilka lån som är mest fördelaktiga för dig att teckna.

Kostnadsfritt med MyLoan.

När du använder dig av MyLoan så låter du hela 15 banker tävla om dig som kund, och det som sker är att det tas endast en kreditupplysning på dig. Du bör passa dig för tjänster som tar flera kreditupplysningar på dig då detta påverkar din pålitlighet som kund. Du får även svar inom enbart ett par minuter vilket gör att detta även passar dig som behöver ta ett snabbt beslut angående att samla dina privatlån.

Dessutom är det alltid kostnadsfritt för dig att använda tjänsten som MyLoan erbjuder och du kan låna upp till 400.000 kronor med en ränta på endast 3.85 procent. Detta blir en betydligt billigare totalprocent än att betala på ett flertal smålån med liknande ränta eller högre varje månad. Du kommer på så sätt spara väldigt mycket pengar och din ekonomi kommer att bli bättre. Om du har många lån så har du allt att vinna.